2026/01/29
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ بهمن
دکتر حمیدرضا غفاری، مدیرعامل منتخب بیمه کوثر
در جلسه هیئت مدیره مصوب شد

دکتر حمیدرضا غفاری، مدیرعامل منتخب بیمه کوثر

نبض تجارت- پس از تشکیل جلسه هیئت مدیره، جناب آقای دکتر حمیدرضا غفاری به‌عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب و برای دریافت مجوزهای لازم به بیمه مرکزی ج.ا.ا معرفی شدند.

به گزارش روابط‌عمومی و تبلیغات بیمه کوثر، پس از تشکیل جلسه هیئت مدیره، جناب آقای دکتر حمیدرضا غفاری به‌عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب و برای دریافت مجوزهای لازم به بیمه مرکزی ج.ا.ا معرفی شدند. همچنین انتخاب مصطفی مقصودی معاون مالی و اقتصادی بیمه کوثر به‌عنوان قائم مقام مدیرعامل شرکت نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

در پایان جلسه از زحمات و خدمت صادقانه و خالصانه آقای دکتر ابوالفضل آقادادی مدیرعامل پیشین بیمه کوثر که با راهبری هوشمندانه خود شرکت را به سوی دستیابی به اهداف عالی سوق دادند، تشکر و قدردانی گردید.

لازم به توضیح است آقای دکتر غفاری سابقه مدیریتی بیش از ۲۵ ساله در حوزه های مرتبط با بیمه را دارا می‌باشند و امید است با حضور و تجربیات ایشان، روند مثبت بیمه کوثر تقویت گردد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.