2025/11/28
۱۴۰۴ جمعه ۸ آذر
منطقه یک رکورد بتن ریزی در ارتفاع را در مجموعه ورزشی قیطریه شکست

منطقه یک رکورد بتن ریزی در ارتفاع را در مجموعه ورزشی قیطریه شکست

نبض تجارت _ عملیات بتن ریزی ستون‌های ۹ متری سالن توپی مجموعه ورزشی قیطریه با موفقیت به پایان رسید و پروژه در مرحله اجرای سقف آخر است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه يك ، مجید افشاری معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه یک اظهار نمود: بتن ريزی ستونهای ٩ متری سالن توپی مجموعه ورزشی قيطريه ركورد جديدی را در بتن ريزی در ارتفاع در پروژه های سطح منطقه به ثبت رسانيد .

 وي در ادامه افزود: موقعيت خاص مكانی پروژه مذكور عملا استفاده از پمپ دكل دار در اين پروژه را غير ممكن ساخته بود و كليه عمليات بتن ريزی با استفاده از پمپ زمينی و با تلاش فراوان انجام شد.

 معاون شهردار  منطقه يك در انتها تصريح كرد: عمليات اسكلت بتنی پروژه فوق الذكر تا پايان تير ماه به اتمام می رسد و سفتکاری طبقات در حال انجام است و پروژه از ۵۰ درصد پیشرفت برخوردار بوده و امید داریم مجموعه ورزشی قيطريه طبق برنامه زمانبندی تنظيمی تا پايان سال جاری به افتتاح برسد.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.